Varmepumper

Untitled-1

TLF: 69 26 85 00  Faks:69 26 85 01

Panasonic_varmepumpe_Etherea(1)

Varmepumper Luft/luft
Her finner du noen produkter med priser ferdig montert. Enkel monterind. Dvs. inntil 4 meter rørstrekk. Vegg igjenomføring i trevegg. Tilkobling til strøm nettet er ikke inkl. Alle priser er inkl .mva Alle våre varmepumper er for nordiske forhold og nyeste teknologi.

Tilbake     Opp       Fram

Daikin varmepumpe FVXS35F Gulv 5kW

Pris

Kr:26800.00

Utvidet info:

Ekstremt stillegående modell for Norsk klima, mulighet for dag/natt-senking av temperaturen med -2°C, fotokatalytisk filter med titanapatitt fjerner effektivt ubehagelig lukt, allergener, bakterier og virus.
Spesielt for denne gulvmodellen er at den blir levert med en ukestimer som gjør det enkelt å stille inn ønsket temperatur for ulike dager og tider på døgnet. Den har et innebygget minne som kan programmeres for opptil fire ulike driftsmoduser per dag. Hvis ingen er hjemme i boligen om dagen i ukedagene kan du for eksempel forhåndsprogrammere ukes-timeren til lav temperatur om natten, varmere om morgenen, lav temperatur om dagen, og varmere igjen på ettermiddagen og kvelden. En slik programmering vil gi store energibesparinger, og lavere strømregning.

Daikins gulvmodell er meget lydsvak, og er markedets mest stillegående modell. Med et tastetrykk på “Silent”-knappen kan du i tillegg halvere lydnivået på utedelen.

Termostaten kan innstilles på en romtemperatur så lavt som 10°C. Dette gjør at du kan opprettholde en grunnvarme i boligen dersom du er bortreist, uten å bruke energislukende varmeovner

Energiklasse A
Inverterstyrt hastighetsregulert kompressor
Varmekabel i utedel
Høy varmefaktor
Kuldemedium R-410A
Elektronisk ekspansjonsventil
Meget stillegående


  Hjem     Varmepumper     Kontakt     Service     Om oss     Teknisk info     VP Luft/Vann 

                                             Webmaster TEK Celxia AS Copyright