VP Luft/Vann

Untitled-1

TLF: 69 26 85 00  Faks:69 26 85 01

Panasonic_varmepumpe_Etherea(1)

dbcf
lg_varmepumpe_mc12ahr_mirror_innedel_220730755_1_Big

Varmepumpe Luft/Vann

Hvis du lurer på og bytte ut den gamle olje fyr kjelen med luft/vann varmepumpe så det det fult mulig. Vi leverer varmepumper som varmer vannet opp til 80°C uten hjelp av elektrisk tilleggsvarme. Nye Daikin Alterma HT gjør dette. Dette gir dere som har radiator anlegg en unik mulighet til og benytte eksisternede radiatorer. Ved pristilbud på Luft/vann varmepumpe behøves det befaring. Av erfaring kommer et slikt anlegg ferdig montert på størrelse orden mellom 80-130 000 inkl. mva ferdig montert. send oss gjerne en epost for ønsket uforpliktende befaring

Vi bruker produkter fra Daikin, Mitsubishi og Stinger til VP luft/vann

Broskyre for Daikn Altherma HT finner du her.Pdf

Broskyre Altherma standard finner du her. Pdf

Altherma luft til vann

Lavere strømforbruk
En varmepumpe leverer varmeenergi til din bolig. Det meste av denne energien hentes fra uteluften, mens den resterende energien tilføres fra strømnettet. Under gunstige forhold vil Altherma-systemet levere 4,6 kW varme for hver kW som tilføres som elektrisk strøm.

Enkel montasje uten vedlikehold
Det stilles ingen spesielle krav til plassering av hverken innedel eller utedel. Altherma kan tilkobles alle grunnvarmesystemer og lavtemepratur radiatorer, og kan benyttes i både nye og eldre boliger.

Totalløsning for komfort året rundt
Altherma er utviklet for å dekke dine behov for varmtvann året rundt. I tillegg finnes det mulighet for kjøling i de varme sommermånedene. Bruken av en stillegående og trinnløs kompressor patentert av Daikin med lavt energiforbruk, sikrer en nøyaktig og stabil romtemperatur til enhver tid med minimaltenergiforbruk.


Innedel
Innedelen overfører varmen i kjølemediet til vannet som sirkulerer i radiatorene, gulvvarmesystemet og varmtvannsberederen. Med den reversible innedelen for både oppvarming og kjøling vil man i kjølemodus kunne sirkulere kaldt vann gjennom egne fancoilenheter. Vannet i varmtvannsberederen varmes opp ved at systemet veksler fra kjøling eller oppvarming til tappevannsmodus.

Utedel
Utedelen trekker ut gratis varme av temperaturenergi fra uteluften og øker temperaturen. Oppgradert varmeenergi videreføres så via kjølekretsen til innedelen.

Varmtvannsbereder
En spesialkonstruert vanntank i rustfritt stål leveres for å dekke behovet for varmt vann. Denne tanken er designet for å kunne gi maksimal energieffektivitet. Kombinasjonen av et elektrisk varmeelement i den øvre delen av tanken, samt en varmeveksler i den nedre delen,gir minimalt energiforbruk og rask oppvarming av vannet. I tillegg har systemet en innebygd funksjon som øker vanntemperaturen opp til 80 °C én gang i uken for å hindre at det dannes legionellabakterier.

Systemstyring
Betjeningspanelet befinner seg i innedelen. systemet er forhåndprogramert og behøves ikke å endres. Den har et uketidsur som gjør det mulig optimalisere systemet ut fra brukerens behov. Brukeren er da garantert å få optimal komfort til enhver tid. Hvis man ønsker å regulere temperaturen og komforten i et enkelt rom, bør man også inkludere en konvensjonell romtermostat.

 

Varmepumpe_LG_ThermaV_hus_659_logoer

  Hjem     Varmepumper     Kontakt     Service     Om oss     Teknisk info     VP Luft/Vann 

                                             Webmaster TEK Celxia AS Copyright